Juli

Hallo allemaal,

Het heeft eventjes geduurd maar hier dan toch weer wat nieuwe fotootjes. Papa en mama hebben een nieuw foto apparaat gekocht en daar zijn ze druk mee aan het fantaseren.(Vooral papa dan). Vandaar dat er deze x wat andere soort foto's bij staan. Papa denkt nu namelijk dat ie een echte fotograaf is geworden.

Papa is de hele week in Italië geweest voor zijn nieuwe job. Dat was niet echt gezellig. Hij zegt wel dat het er iedere dag 30 graden was, maar daar geloof ik nix van. O ja ik moest van hem vertellen dat zijn auto te koop is en daarom heb ik ook nog een paar foto's van de auto er bij gezet.... Het is een Toojootaa Koorollaa uit 1998 met 250.000 km op de teller, net ingelopen dus, zegt ie. Wanneer iemand geïnteresseerd is moet ie maar ff contact opnemen door hier te klikken. Hieronder staan dus de foto's.

Met mij en mama gaat het best goed, alleen krijgt mama wel wat last van haar dikke buik. Iedereen wil graag weten wat het wordt, een broertje of een zusje, maar ik weet het niet. Volgens mij weten ze het zelf wel, maar willen ze het niet zeggen. Mama moet nog een paar weekjes werken, en dan heeft ze een paar maandjes vrij. Vind ik best gezellig!

Nou vooruit, hier wat nieuwe foto's van mij, en wat er rondom ons huis gebeurt.

Door hieronder op het icoontje te klikken vind je nog een filmpje van mij op de fiets. Je moet hiervoor wel in het bezit zijn van de Quickplayer, deze is hier te downloaden.

 

Hallo allemaal,

We hebben weer een druk weekend gehad, we zijn naar Doetinchem geweest, naar Bart en Leandra. Daar hebben papa en mama een veeg robot gekocht, ontzettend handig zeggen ze. Ik vind 'em een beetje eng. Ook hebben we daar hun nieuwe hutje nog een keertje bekeken, is best wel groot. Ook hebben ze een hele grote hond.

Daarna hadden papa en mama een feestje in Emmeloord, toen mocht ik bij opa en oma logeren. Was hééél gezellig. Ook Marjanneke en Sjirk, en Afke en Martin waren daar.

   

 De volgende dag hebben we bij opa en oma gegeten en toen zijn we naar huis gegaan via Apeldoorn, waar we eerst naar Arie en Bep zijn geweest, Arie lag nl. in het ziekenhuis. Toen we thuis waren hebben papa en mama eerst de veegrobot geprobeerd, en tijdens het eten kwamen Sybrand en Joke op de motor langs, die op de terugweg van vakantie ff bij ons kwamen eten. Was ook héél gezellie.

 

Hallo lieve mensen.

Hier weer ff een berichtje uit het -ahum- zonnige zuiden. Zoals jullie misschien al wel weten ben ik vorige week voor het laatst bij de Knorretjes (kinderdagverblijf) geweest. Hadden ze toch een feestje voor mij georganiseerd! Was hartstikke leuk, en mama heeft foto's van ons gemaakt. Nu mag ik bijna een half jaar bij mama thuis zijn. Nu ga ik straks naar de peuterspeelzaal, maar dat is niet zo veel uur per week. Nou geniet maar weer van de Knorretjesfoto's, en ook nog wat andere plaatjes.

Groetjes, Iris

O ja, ik mocht ook nog met papa mee cadeautjes kopen voor Joke, maar ik was toch een beetje moe geworden van papa's gefiets! Zie foto's.