December

 

 

SINTERKLAAS!!!!!

Sinterklaas is ook dit jaar in Boerdonk geweest! We hebben héél véél cadeautjes gekregen!  En het was gezellig ook nog.

Ik heb nog even getest of de wipstoel wel goed zat was voor Luca. Ik kan zeggen: Hij is veilig!

Sinterklaas kwam ook nog langs bij Pinocchio. Ook daar hebben we nog pakjes gehad.

Ook in de Mortel kwam Sinterklaas nog even langs, ook nog een boel gekregen. Op de plaatjes zie je wat Luca en ik zoal hebben gehad.

Hij kwam zelfs nog even langs in Emmeloord, maar toen we daar kwamen had hij de cadeautjes achtergelaten bij opa en oma Emmeloord.

Ik mocht Luca op schoot hebben, dat vond ik wel erg fijn. We hadden veel lol.

Hoi hoi Groeten

ER LIGT SNEEUW IN HET MORTELSE!!!!!! Alleen vind ik er niet zoveel aan, het is namelijk koud buiten en de sneeuw is nog al wit. (beetje eng)

Papa heeft er een paar fotootjes van gemaakt, kijk maar.

Op 21 december was mama jarig. Ook ome Robert was jarig van de week. Dus er waren allemaal feestjes. Sjonge wat was dat leuk. Papa heeft een heleboel foto's gemaakt, welke je hieronder kan bekijken. Ook heeft hij nog wat sneeuwfoto's gemaakt. Ome Robert en mama hebben ook samen een feestje gegeven in Boerdonk. Volgens mij werden er best veel biertjes gedronken. (zo te zien aan de foto's)

 

Sneeuwfoto's:

Feestje mama thuis:

 

Feestje Boerdonk mama en ome Robert:

 Hoi hoi Groeten

 

Hallo hallo de kerst is weer voorbij maar het was heel gezellig. De eerste kerstdag zijn we bij opa en oma Boerdonk geweest en de tweede kerstdag zijn de Ruiters hier geweest. Hieronder staan de foto's!

 Hoi hoi Groeten

 

Wij zijn deze week naar West-Brabant geweest en hebben daar iets van de Biesbosch gezien. Ook de speeltuin was erg leuk!

 Hoi hoi Groeten

Foto's  PD-cursus

 

Wij wensen iedereen, alle bezoekers van deze site, al onze vriendjes en vriendinnetjes, en familie een heel gelukkig en gezond

2008